Шановні колеги!


Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків Міністерства економічного розвитку і торгівлі України засвідчує Вам свою повагу та інформує, що за підтримки Держаної фіскальної служби України Центр проведе
12 грудня 2014 року в ТПП України (Київ) форум «Митна система України. Перезавантаження». Організаційну підтримку надає Мінекономрозвитку та ТПП України.
Мета заходу – інформування вітчизняних підприємств щодо змін у роботі ДФС України, обговорення актуальних питань взаємодії вітчизняних операторів ЗЕД та ДФС України та формулювання пропозицій щодо підвищення ефективності роботи Служби, отримання фахових роз’яснень щодо проблемних питань при роботі з митницею. Експерти Форуму - провідні фахівці ДФС України та Мінекономрозвитку, консалтингових компанії. До участі в заході запрошені вітчизняні й іноземні оператори ЗЕД, логістичні та митно-брокерські компанії, консалтингові компанії й інші організації та установи в сфері зовнішньоекономічної діяльності.
Ключовими питаннями цьогорічного форуму стануть реформи в ДФС України та адаптація її роботи до міжнародних стандартів, впровадження електронної митниці та оптимізація зовнішньоекономічної діяльності, визначення митної вартості та класифікації
товарів, постачання вантажів в зону АТО та АР Крим. Більш детально на офіційному сайті – http://cf.dzi.gov.ua.

В рамках Форуму буде організована сесія індивідуальних роз’яснень. Мета сесії – надати можливість учасникам заходу отримати фахові роз’яснення щодо проблемних питань, що виникають при роботі з митницею, від експертів ДФС України.
Від імені організаторів форуму запрошуємо Вас до плідної співпраці в організації та обговорення ключових питань ефективного співпраці з митницею разом з експертами ДФС України, Мінекономрозвитку та представниками бізнесу.

З повагою,
Олег Шушпанніков,
Начальник відділу маркетингових та комунікаційних проектів
ДП "Держзовнішінформ"
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
www.dzi.gov.ua
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
(044) 391-34-91
(067) 509-37-42

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.